Over

Zoals vele DJ’ s is ook Ivar vroeg besmet geraakt met muziek

” Kleine ” Ivar liep als lokale krantenjongen door Borne maar ook bij het lokale radio station.

Ivar was hier vaak en lang te vinden waardoor hij werd gevraagd ook iets te willen beteken voor de radio. Dit liet Ivar zich natuurlijk geen twee keer zeggen, en is via deze weg in zijn droom voor muziek beland. Dit heeft hij 2 jaar met veel plezier en overgave gedaan.

 

Doordat de drang voor muziek hierdoor nog groter was geworden is Ivar bij de lokale drive-in show gaan vragen of hij ook daar van het vak mocht proeven. Hier mocht hij enkele nummers draaien. Waardoor ook mensen bekend zijn geworden met het DJ vak van Ivar. De klasse waarop Ivar dit bracht heeft vele mensen geïnspireerd en heeft hij zo een goede indruk achter gelaten. Waarna hij vele malen is aangesproken was hij toch echt verkocht, een heeft langzamerhand zijn hele eigen Drive-in show bij elkaar gewerkt.

Maar ook hiermee had Ivar zijn honger naar muziek nog niet gestild en is ook bij discotheken langs geweest om zich aan te melden als ” inval DJ “, na hier een paar keer te hebben gedraaid hebben ze Ivar een vaste zaal gegeven die hij elke keer weer op zijn kop kreeg.

 

Een geruime tijd later is Ivar in aanmerking gekomen met het Bureau DJ-Events van Jesse Niemeijer, en draait momenteel ook  voor dit bureau.

 

 

Rider Dj Ivar